REGELMATIG GEEF IK mijn ONLINE MASTERCLASS

Build a confident leader brand

Voor consultants, trainers & coaches die op zoek zijn naar een goed verhaal voor meer impact & invloed.

Ben jij ook altijd maar weer aan het leuren met jezelf? Wist je dat er volgens het CBS 121.000 adviesbureaus in Nederland actief zijn? Bedrijven zien door de bomen het bos niet meer.

Ben jij in staat je te onderscheiden van al jouw vakgenoten of ga je op in de grijze massa? Hoe zorg je dat klanten zien wat jij hebt te bieden?


Zou jij diep in je hart best een béétje beroemd willen zijn in je vak?

Mijn naam is Saskia Postma en in de afgelopen 10 jaar heb ik vanuit mijn bureau De Personal Branding Coach honderden consultants geholpen om een gezond bedrijf te bouwen met een sterk authentiek, merk, een goed business model, een aansprekend aanbod, pakkende storytelling en slimme marketing.

Iedere keer weer spreek ik talentvolle consultants die verzuchten:

“Ik heb een wereld aan ervaring en ik ben echt goed in mijn vak. Ik ben er zo klaar mee om dan toch iedere keer weer achter klanten aan te moeten jagen. Altijd maar in onderhandeling te moeten over mijn prijs omdat klanten mijn toegevoegde waarde niet genoeg zien. Ik vind het razend lastig om een goed verhaal te houden als ik mezelf mag presenteren. Als ik moet vertellen wat mijn USP is sta ik al met mijn mond vol tanden.”

Waarom zien klanten niet

wat jij allemaal in huis hebt?

Voordat ik mijn eigen bureau begon, werkte ik ruim 15 jaar als headhunter. Regelmatig zat ik aan tafel met professionals die geen goed verhaal hadden terwijl het toch toppers waren in hun vak.

Mijn missie is het menselijke verhaal in de consultancy te brengen. Omdat er zoveel consultants zijn die te weinig van zichzelf laten zien en daarmee zichzelf schromelijk tekort doen. Organisatiecoaches, trainers en adviseurs die verzanden in jargon als ze proberen uit te leggen wat hen uniek maakt.

Sterke authentieke personal branding draait om 3 elementen:

1) Laat meer van jezelf zien: niet je alleen je ervaring maar juist jouw bevlogenheid en je droge humor maken dat klanten een klik met jou hebben en graag met je willen werken. Succesvolle adviseurs laten zichzelf zien in hun persoonlijk merk en bedrijf.

2) Ga staan voor jouw visie: een eigen visie onderscheidt jou van al die anderen die ook iets doen met leiderschap, lean, scrum of organisatieverandering.

3) Zorg voor een pakkend verhaal: klanten zitten niet te wachten op een uitgebreide toelichting op jouw visie of uitleg van jouw model. Om je visie in de wereld te zetten heb je een verhaal nodig dat klanten raakt. Een verhaal waarmee je de juiste klanten aantrekt.

Regelmatig houd ik mijn masterclass Build a Confident Leader Brand

Tijdens deze masterclass krijg je inzicht in de stappen waarmee jij een sterk persoonlijk merk opbouwt zodat jij een continue stroom van klanten aantrekt.

Zorg dat jij erbij bent als ik mijn volgende gratis Masterclass geef. Geef je op zodat je op de hoogte bent wanneer de volgende Masterclass plaatsvindt.

Download het stappenplan

Laat je gegevens achter en ontvang het
Personal Branding Stappenplan.

Voornaam E-mailadres Ik ga akkoord met het privacyreglement.