Bouw aan jouw authentieke merk

ontdek de verhalen waarmee je de beste klanten aantrekt
en wordt bekend als een autoriteit in jouw vakgebied

Veel consultants, trainers en organisatieadviseurs belanden bij mij aan tafel met steeds weer diezelfde vraag:
"Hoe verkoop ik mezelf beter?”

Als Personal Branding Coach help ik je om deze vraag te beantwoorden en te ontdekken waarin jij uniek bent. Als je dat helder hebt is de volgende stap om jezelf krachtig en authentiek te presenteren met een aansprekend verhaal. Waardoor mensen jou niet alleen gaan zien als dè autoriteit in je vakgebied maar ook als iemand met wie ze graag willen werken


Dat kan toch iedereen?

Veel mensen zijn een wandelende blinde vlek als het gaat om wat hen bijzonder maakt. Omdat je te bescheiden bent, laat je te weinig van jezelf zien. Waardoor potentiële klanten niet goed beseffen wat jij te bieden hebt.

“Zo bijzonder was het niet wat ik heb gedaan.” hoor ik vaak. Een afdeling waar ze door jouw begeleiding weer soepel en productief met elkaar samenwerken, een bedrijf dat je bijna letterlijk  van de afgrond hebt weten weg te trekken, of  bestuurders die in jou iemand zien waar ze op niveau mee kunnen sparren.  Daarvoor moet je toch echt bijzondere kwaliteiten in huis hebben.

Maar zelf vind je het allemaal heel normaal dat je zoiets kunt. En zie je niet goed wat jou bijzonder maakt.

Misschien worstel jij ook met de vraag hoe jij jezelf beter kan verkopen. Je website daar een spiegel van. Die bevat vooral droge informatieve teksten. Van jouw grappige integere persoonlijkheid vind je nergens iets terug.

Van de manier waarop je jouw diensten aanbiedt worden klanten niet gretig. En dat geldt ook voor je LinkedIn profiel. Het is maar goed dat je een warm netwerk hebt met mensen die  je niet hoeft uit te leggen waar jij in uitblinkt! En maar hopen dat dit netwerk niet uitdroogt…

Online laat je te weinig van jezelf zien. Want: ‘Tja, wat hebt je nu eigenlijk te melden?!’ Zo blijft je onzichtbaar voor die klanten die jij juist zo goed zou kunnen helpen.

Ontdek wat jou bijzonder maakt en ontwikkel een krachtige positionering
waarmee jij alle concurrentie achter je laat

Hoe ik jou kan helpen

Door mijn gecombineerde achtergrond van headhunter en marketeer herken ik als geen ander wat jou onderscheidend maakt.

Door mijn marketingachtergrond weet ik hoe jij jouw eigen markt kunt ontwikkelen en hoe je de juiste leads en klanten naar je toetrekt.

Het positioneren van merken en bedrijven zit al ruim 20 jaar in mijn DNA. In de loop der jaren heb ik honderden managers en consultants uit alle mogelijke branches mogen helpen zichzelf te positioneren voor de betere opdrachten, hun eigen bedrijf op te bouwen of te rebranden.

Jouw merk is er al. Je hoeft niet te zoeken naar iets dat buiten jouzelf ligt. Het is een kwestie van samen die ruwe diamant afslijpen die verborgen ligt in jouw merk..

“Door met Saskia te werken aan mijn personal branding was ik in staat succesvol een nieuw pad bewandelen. Ze heeft mij uitstekend geholpen om erachter te komen wat mijn unieke kwaliteiten zijn die mij onderscheiden en die mij de meeste energie geven. Dit deed zij op een wijze waar menig loopbaancoach wat van kan leren.

Ook heeft ze mij geholpen om een goed verhaal op te bouwen waarin de rode draad van mijn loopbaan is verbonden aan de kwaliteiten die ik altijd inzet. Hierdoor was ik zelfs de kandidaat van “buiten de branche” die uit een selectie van 25 werd gekozen. Dit was me niet gelukt zonder Saskia. Saskia bezit ook veel kennis op het gebied van marketing, sales en storytelling die ze ongemerkt ook aan je overdraagt. Tot slot is het gewoon een feestje om met haar te werken. Ik ga altijd volop energie weer terug naar huis na een gesprek met haar.”

The Power of Personality

In het personal branding De Power of Personality ontdek je hoe jij succesvol een woest aantrekkelijk personal brand opbouwt.

Deze training heb ik speciaal ontwikkeld voor organisatieadviseurs, consultants en coaches die al de nodige meters hebben gemaakt in hun vak. Die een visie of aanpak hebben die ze graag in een aansprekend verhaal willen verpakken. Die zichzelf een groter podium gunnen en meer van zichzelf willen laten zien.

Je krijgt 1-op 1 mijn persoonlijke begeleiding t gedurende 6 maanden. We starten met een kick-off sessie waarin we jouw persoonlijke doelen in kaart brengen. We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw ultieme business vorm te kunnen geven en hoe je daar gaat komen.

Je leert hoe je succesvol de juiste verhalen inzet zodat je altijd en overal overtuigend jezelf kunt presenteren, op papier en aan tafel.  Je leert hoe je jezelf online en offline op de kaart zet zodat je concurrenten het nakijken hebben.

De vier pijlers van de The Power of Personalilty

Ontwikkel jouw authentieke A-merk en laat zien waarin jij anders bent

 • Krijg glashelder in beeld wat jou drijft en waar jij voor staat
 • Ontdek de 3 drie impactstijlen voor een onderscheidend merk.
 • Leer hoe je unieke elementen uit kunt lichten of een bijzondere combinatie maakt waarmee jij uniek bent in jouw markt
 • Iedereen heeft een uniek pakket aan werkervaring, expertise, levenservaring, kwaliteiten, drijfveren en eigenschappen. Juist die bijzondere mix maakt dat je een onderscheidend merk van jezelf kunt maken waarmee jij niet met anderen bent te vergelijken.
 • Gooi dat Calimerodopje af en laat met jezelf lef zien. Ga staan voor waar jij in gelooft. Waardoor je onvergelijkbaar je eigen unieke vakje creëert waardoor je betekenisvol anders bent.

Breng de wereld van jouw klant in beeld en spreek jouw doelgroep aan

 • Ontwikkel een loepzuiver beeld van jouw markt, de trends in de markt en de behoeften van je klant zodat je jouw markt en klant effectief met je boodschap kunt bereiken.
 • Als jij helder hebt wie jouw ultieme klant is kun je jouw communicatie haarscherp neerzetten.
 • Waardoor jouw klant het gevoel heeft dat jij in zijn hoofd hebt gekeken en dat jij als geen ander zijn wereld begrijpt. Dat schept vertrouwen.
 • Dàn word jij onweerstaanbaar voor jouw klant en wil hij het allerliefst met jou werken

Ontwikkel jouw unieke eigen methode waar je klanten gretig op aanslaan

 • Klanten die op jouw website belanden weten vaak niet goed wat ze zich bij jouw diensten moeten verwachten. Wat gaan ze doen? Welke resultaten gaan ze bereiken? Welke stappen gaan ze zetten?
 • Met jouw eigen unieke methode kun je glashelder aangeven welke stappen je klant gaat zetten en welke resultaten hij gaat bereiken.
 • Ontwikkel een weggever die functioneert als leadmagneet en als visitekaartje een goed beeld te geeft van jouw expertise. Hiermee maak je mensen nieuwsgierig naar méér.
 • Wanneer jouw methode aansluit bij je authentieke kwaliteiten en inspeelt op de behoeften van jouw focusklant heb je de gouden combinatie in handen om vanuit een haarscherpe profilering je bedrijf succesvol te laten groeien.

Wordt zichtbaar verbind je met jouw markt door storytelling marketing

 • Ontdek de verhalen die jou typeren. Ontwikkel een storyline en de kernboodschap die je wilt uitzenden.
 • Leer welke verhalen resoneren bij jouw klanten zodat je hen niet meer hoeft te overtuigen.
 • Werk met een effectief plan waarmee je consistent en congruent communiceert op de platformen waar je klanten zijn zonder dat het je te veel tijd kost.
 • Word zichtbaar op een integere en sympathieke manier op internet zodat mensen leren kennen en gaan vertrouwen.

“We get stuck when we are more afraid of change than we are of staying still.”

Hoe zou het voor jou zijn om meer zichtbaar te zijn met wat je doet? Gevraagd te worden door klanten die graag juist met jou willen werken? Succesvolle consultants laten zien waar ze voor staan. Door hun kennis op een inspirerende manier te delen. Door een eigen visie neer te zetten. Door zichzelf te laten zien als persoon met authentieke verhalen. Als je dat goed doet, kun je een continue stroom van klanten genereren.

Is dit voor jou het moment om te gaan staan voor wie jij bent en wat je kunt? Wil je nu eindelijk wel eens een helder verhaal waaruit blijkt waarin jij onderscheidend bent? Ben je toe aan een volgende stap in je ondernemerschap?

Het merk ‘Toon’ had veel potentieel, maar was nog een redelijk ongeleid projectiel. Saskia heeft mij goed geholpen en werkt daarbij met een stappenplan /sjabloon om de verschillende zaken die het succes van je merk bepalen aan te pakken.

Het prettige is echter dat zij daarin tegelijkertijd niet streng of rigide is. Als de situatie daarom vraagt kon zij ook schakelen naar andere instrumenten om uiteindelijk mijn persoonlijk branding messcherp te krijgen.

Saskia hielp mij daarbij om m’n eigen tuintje te wieden zodat ik zag wat er altijd al was. Ik beveel haar van harte aan als jij ook op zoek bent naar jouw eigen zakelijke merk. Als je dit beter en scherper in beeld wilt krijgen en daarbij de middelen zoekt om dat professioneel te onderbouwen.

Toon van Tol, commercieel strateeg, directeur Comstratos

Waar sta jij voor?

Hoe trek je die klanten aan die jouw bedrijf verder brengen

In 2007 heb ik mijn baan als headhunter opgezegd om voor mezelf te beginnen. Ik sloot mij aan bij een franchiseclub met grote plannen op het vlak van training en organisatieadvies. Toen ontdekte ik dat ondernemen een vak apart is.

Ondanks jarenlange marketing-en sales ervaring zat ik daar met 500 mooie  visitekaartjes en een lege agenda. Ik zat vast in een keurslijf van die franchiseformule die helemaal niet bij mij paste.

Haarscherp werd ik mij ervan bewust hoe belangrijk personal branding is als basis om succesvol te zijn als ondernemer. Vanuit die basis kun je verder bouwen aan een gezond bedrijf. Want er is nog meer nodig. Een goed business model, een heldere waarde propositie, slimme marketing en een goed merkverhaal.

Ondanks de jaren aan marketingkennis die ik al had, heb ik voor duizenden euro’s aan opleidingen gevolgd om te leren hoe je jezelf als ondernemer in de markt zet met de juiste marketingtechnieken. En ook ben ik opgeleid als business coach.

Ik heb er sinds 2010 heb ik een gezond bedrijf mee opgebouwd. Het goede nieuws voor jou is dat ik alles wat ik in al die jaren heb geleerd heel snel aan jou kan leren. Jij hoeft er dus geen jaren over te doen!

“Saskia heeft een hele heldere visie op je mogelijkheden als ondernemer. Die zet ze om in concrete acties, waardoor je helder voor ogen hebt wat je volgende stap moet zijn. Ze inspireert je om boven jezelf uit te stijgen. Bovendien is ze een heel leuk mens. Het is een plezier om met haar samen te werken. Ik heb ongelooflijk veel geleerd en hele mooie welke resultaten bereikt. In feite heb ik geleerd hoe ik op een authentieke manier marketing kan doen, en hoe leuk dat is om te doen! Met als resultaat dat de opdrachten en klanten nu aan alle kanten op mij afkomen. En dat ik door mijn accountant ben gefeliciteerd met mijn behaalde omzet.”

– Marije Verstegen – Oprichter en eigenaar adviesbureau WARM

Door dit traject kijk ik nu op een meer professionele manier tegen het zaken doen aan.

Daarnaast profileer ik mezelf en mijn business doelgerichter. Het volgen van een personal branding traject is een mooie investering in jezelf. Het maakt je zelfverzekerder en je leert hoe je je markt en je doelen helder krijgt, waardoor je gericht en succesvol je klanten weet te benaderen.

-Lia Romeijn interim manager HRM

De training bevat een goede logische stapsgewijze opbouw om merk- markt- marketing vorm te geven.

Het traject heeft mij veel opgeleverd: Helder zicht op mijn klanten, mijn bedrijf, mijn website, mijn perspectief en een versterkt rotsvast vertrouwen. Wat mij betreft is deze training een aanrader met 4 sterren. Nogmaals bedankt Saskia.

– Jeroen Wonders- Executive Coach

The Power of Personalilty

Hoe gaan we te werk?

Je krijgt praktische lessen, templates en werkboeken om de sessies goed voor te bereiden. En je krijgt mijn 1-op-1 begeleiding. Ik geloof in het zelfstandig verwerven van kennis en daarna samen met elkaar een verdieping brengen op de materie. Mijn klanten laat ik daarbij graag aan het woord hoe ze de begeleiding ervaren hebben.

JEROEN WONDERS: “Het traject bevat een goede logische stapsgewijze opbouw om merk- markt- marketing vorm te geven. Wakker en verfrissend. Het online uitwerken van opdrachten en het op schrift moeten zetten ordent je gedachten tot een fantastisch resultaat. De begeleiding was prima. Wanneer gewenst was Saskia ook direct beschikbaar met een snelle respons op elk moment in de week.

ILSE ANTHONIJSZ: “Saskia reikt concrete hulpmiddelen aan en kijkt daarbij wat je in een bepaalde fase nodig hebt. In de gesprekken creëert zij een open sfeer om terug te kijken en te formuleren wat je kwaliteiten zijn en wat je nodig hebt. Het was inspiratie èn een berg plezier en energie om alles  samen met jou tot de essentie terug te brengen. Dankjewel Saskia! “

Ik heb een eigen adviesbureau opgericht en heb goede vooruit-zichten. Zonder jouw inbreng had ik deze groei waarschijnlijk niet doorgemaakt

Nogmaals bedankt voor alle goede dingen die je me hebt meegegeven. Ik ben je daar erg dankbaar voor Bedankt.

– Albert van der Laan

“Saskia heeft me geholpen richting te vinden en ook om de logische samenhang te zien tussen de diensten die ik lever. Ik heb nu helder in beeld wat mijn meerwaarde is en voor welke soort klanten, ik kan me hierdoor concentreren op waar ik echt goed in ben. Ook heeft ze mij meer bewust gemaakt van mijn toegevoegde waarde waardoor ik mijn tarieven heb kunnen verhogen. Verder is Saskia een super sparringpartner voor al mijn ideeën: ze voegt altijd een originele kijk toe en heeft me zelfs in contact gebracht met mensen uit haar enorme netwerk om verder te bouwen aan nieuwe ideeën. Een idee dat ik had voor een MD-traject hebben we samen dermate mooi opgebouwd dat deze training een flink deel van mijn jaaromzet kan opleveren.

– Albert de Graaf, Changemanager

Het traject heeft mij nieuwe opdrachtgevers opgeleverd, omdat mijn vindbaarheid enorm was gestegen

De begeleiding heb ik als zeer positief ervaren! Saskia had snel door, waar ik mee verder kon en reikte mij manieren aan om een breder publiek te bereiken. Ik merk dan dat er meer reuring is, ook uit hoeken waar ik het niet verwacht had. Mijn webwinkel heeft door het bredere publiek ook een boost gekregen. Vele klanten komen vaak terug.

– José Melein, eigenaar Woonstins

“De begeleiding van Saskia na ieder blokje was ook erg prettig, met name omdat er ruimte was om te sparren. Zeer waardevol, voor mij. Juist het sparren ondersteunde mijn denkproces. Saskia heeft een prettige manier van begeleiden. Ze voelt feilloos aan waar je mee worstelt en brengt snel structuur aan in je denkproces, zodat je makkelijk de volgende stap kan zetten. Ik heb de training als waardevol ervaren en wil hem dan ook zeker aanraden! De training heeft mij geholpen om verder vorm te geven aan mijn eigen coachingspraktijk. Ik heb een duidelijk beeld van mijn klantengroepen en ik weet nu hoe ik hun het beste kan benaderen.” Is het mogelijk om deze screenshot van Ilse er nog onder te zetten?

– Ingrid Middelkoop

“Samen met Saskia het ik focus aangebracht in alle ondernemerskansen die ik elke dag weer zie.

En dat levert meer rust en leads! Dank je Sas, het was fijn met je samen te werken.”

– Gerard Hofmeijer

Door het traject met Saskia heb ik met name mijn blinde vlek opgelost, er zit echt meer in jezelf dan je zelf ziet. Vanwege een veranderende markt wist ik niet precies welke kant ik op zou gaan met mijn bedrijf. Ik wilde daarom meer inzicht krijgen in wie ik ben en waar ik goed in ben. Saskia is een fijne vrouw om mee te praten. Zij kan snel de haakjes leggen en met oplossingen komen. Daarnaast is ze down to earth en weet ze precies hoe Personal branding in elkaar steekt. Door het traject met Saskia heb ik met name mijn blinde vlek opgelost, er zit echt meer in jezelf dan je zelf ziet. Daarnaast heb ik een concreet plan hoe ik meer van mezelf kan laten zien.

– William Gilijamse, Marketing- & mediaspecialist

De Power of Personality is echt iets voor jou

als je jezelf herkent in dit profiel

 • Je hebt altijd mooie resultaten neergezet en je bent nu toe aan een next level in je werk of bedrijf.
 • Je bent gezond eigenzinnig en resultaatgericht maar ook reflectief.
 • Je zit ontwikkelt jezelf continu en je staat nieuwsgierig in het leven.
 • Je wilt jouw ervaring en je visie nog beter in de markt zetten.
 • Je bent iemand die persoonlijk leiderschap toont en verantwoordelijkheid neemt.
 • Je bent bereid het werk te doen dat nodig is om te groeien met je bedrijf.
 • Je wilt diepgang en omringt je graag met inspirerende bevlogen mensen.

JE KRIJGT BOVENDIEN NOG DRIE GEWELDIGE BONUSSEN

Complete online training voor een wervende website ter waarde van 1500 euro

 • Je krijgt de beste structuur en opzet voor je teksten; alle ins en outs van neuromarketing om effectief te verkopen via je website.
 • Handigste formats voor elke pagina op je website waarmee je in één klap klaar bent met je teksten.
 • Je leert hoe je op je website mensen niet alleen informeert maar echt enthousiast maakt over jou en je aanbod.

De ultieme training om een TED-talkwaardige presentatie te ontwikkelen ter waarde van 1500 euro

In deze training leer je hoe je mensen raakt met je ideeën en jezelf overtuigend presenteert. 

Je gaat aan de slag met het ontwerpen van een wervende keynote speech. Je leert hoe je overtuigende presentaties opbouwt zodat je altijd met zelfvertrouwen het podium pakt. Of het nu gaat om een salespresentatie of een webinar, voortaan kun jij altijd met gemak en volzelfvertrouwen jezelf presenteren.

De ultieme training om jouw Branded Linkedin profiel mee te ontwerpen ter waarde van 1500 euro

In deze training ontwikkel je jouw onderscheidende Linkedin profiel waarmee je goed gevonden wordt.

Je leert waar een goede headline aan moet voldoen en waarom dat zo belangrijk is. Ook ontdek je hoe je een pakkende samenvatting maakt; je leert waar die aan moet voldoen en welke mogelijkheden er zijn. En je krijgt diverse inspirerende voorbeelden.

Daarnaast laat ik je zien welke mogelijkheden er allemaal nog zijn om jouw profiel eruit te laten springen ten opzichte van al die anderen op LinkedIn. En hoe je een aantal zaken kunt uitlichten in jouw ‘online etalage’ die jouw personal branding enorm versterken.

En als bonus bij deze bonus leer je nog hoe je effectief kunt netwerken op LinkedIn.

Wil jij je de kracht van jouw authentieke merk inzetten om je bedrijf onweerstaanbaar op de kaart te zetten en de ultieme klanten aan te trekken?

Schrijf je dan nu in voor De Power Of Personality

Nadat ik jou aanmelding heb ontvangen, neem ik contact met je op onze eerste afspraak te plannen.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wil je meer weten over dit unieke personal branding programma? Of wil je hierover graag een keertje skypen? Laat je gegevens achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.

Download het stappenplan

Laat je gegevens achter en ontvang het
Personal Branding Stappenplan.

Voornaam E-mailadres Ik ga akkoord met het privacyreglement.