In de media

Sinds 2010 schrijf ik artikelen over personal branding. Mijn eigen blog verschijnt bijna wekelijks en daarnaast schrijf ik regelmatig op verzoek artikelen over personal branding voor diverse bladen en platforms. Ook ben ik een aantal maal geïnterviewd door de bekende weekbladen Libelle en Margriet.

Als dochter van een boekhandelaar ben ik opgegroeid met boeken. Uit zowel vakboeken als uit literatuur haal ik veel inspiratie. Ik heb plezier in het schrijven van artikelen en E-books omdat het je helpt je eigen inzichten aan te scherpen.

Door te publiceren over je vak, kun je anderen meenemen in je visie en je expertstatus versterken. Het resultaat is dat je vaker wordt gevraagd voor interessante opdrachten.

Weekbladen

Ook stond ik diverse malen in de weekbladen Libelle en Margriet over het onderwerp Personal Branding.

Kluwer Management Tools

Voor dit managementblad schreef ik diverse artikelen over strategisch recruitment en talentmanagement. Het artikel over Talentmanagement kun je hier inkijken.

https://www.slideshare.net/slideshow/embed_code/key/8IPk4wAFAykgk8

Van de Groep & Olsthoorn

Special over interim Management: Van de Groep & Olsthoorn bemiddelt sinds 1979 directeuren, managers en C-level-kandidaten voor posities in de sectoren techniek en industrie. Zij gaven een speciale uitgave uit over interim management waarvoor ik een artikel schreef:

https://vandegroep.nl/downloads/finding-excellence-ook-interim/

Management & Consulting

In het tijdschrift M&C verscheen mijn artikel over personal branding voor interim managers

ZIPconomy interim-management online

ZIPconomy over interim-management online: Naast mijn bijdrages als gastauteur voor het platform werd ik ook gevraagd een artikel te schrijven voor het eerste eMagazine van ZIPconomy over interim-management online:

http://zipmagazine.zipconomy.nl/interim-magazine-nulnummer#!/hoe-kom-je-aan-tafel-in-een-branche-waarin-je-geen-ervaring-hebt

ZIPconomy

ZIPconomy: Voor het digitale platform ZIPconomy heb ik als gastauteur diverse bijdrages geleverd. ZiPconomy is een onafhankelijk kennisplatform en community met eigenzinnige meningen, trends, ontwikkelingen over de flexibilisering van organisaties & de markt voor interim professionals.

Bijgaand een kleine greep uit de vele artikelen die ik voor hen schreef.

https://www.zipconomy.nl/2019/03/ben-jij-ook-zoveel-leuker-dan-je-cv-of-linkedinprofiel-doet-vermoeden/

https://www.zipconomy.nl/2016/04/over-gewone-moed-en-personal-branding/

https://www.zipconomy.nl/2015/07/waarom-zo-veel-mensen-hun-doelen-niet-bereiken/

https://www.zipconomy.nl/2014/03/vijf-oorzaken-waarom-klanten-niet-enthousiast-van-je-verhaal-worden/

ZZP Inside

ZZP Inside het onafhankelijke nieuwsplatform voor zelfstandigen zonder personeel, vroeg mij als vaste gastauteur voor het onderwerp Personal Branding. Bijgaand het artikel van september 2019:

https://www.zzpinside.nl/zzp/nieuws/hoe-een-mislukking-jouw-merk-kan-versterken/5202

Mijn leukste interim opdracht door een artikel dat ik schreef

De opdracht uit mijn interim periode waar ik het meeste plezier aan heb beleefd, dank ik aan een artikel dat ik schreef over Talentmanagement voor Kluwer Management Tools.

Dankzij dit artikel kwam ik in 2008 aan tafel bij Dubois & Co Registeraccountants, een bijzonder kantoor waarbij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen diep in het DNA zit.

Mijn opdracht omvatte het opzetten van ontwikkel- en opleidingstrajecten en management development alsook het ontwikkelen van het recruitmentbeleid en de recruitmentsite ‘werken bij’.

Wil jij regelmatig tips en artikelen ontvangen over personal branding?

Laat dan hier je naam en emailadres achter:

Download het stappenplan

Laat je gegevens achter en ontvang het
Personal Branding Stappenplan.

Voornaam E-mailadres Ik ga akkoord met het privacyreglement.