Gratis brandscan

Aandacht is het nieuwe goud

Heb je wel eens geprobeerd een pasta uit te zoeken in een grote Italiaanse supermarkt?
Op vakantie belandde ik voor een stelling met wel tweehonderd soorten pasta. Dat geeft zoveel keuzestress ik domweg maar een pasta heb gepakt. Iets met zo’n wokkelvorm.

Jouw klanten hebben hetzelfde probleem als ze een coach zoeken voor hun team of een adviseur voor een verandertraject. Op LinkedIn profileren 580.000 mensen zich op de term changemanagement. Alleen al in Nederland.

Als je iemand zoekt die wat doet met leiderschap krijg je 297.000 zoekresultaten. Dat is nog vele malen erger dan zo’n Italiaans pastaschap!

In een wereld waar klanten overspoeld worden met informatie is onderscheidend vermogen het enige dat telt. En dat onderscheidend vermogen, dat heb jij in huis.

We moeten het wel een beetje afstoffen. Want veel mensen zien zelf niet wat hen bijzonder maakt. Of ze kunnen er geen woorden aan geven. Als je laat zien wie je bent en wat je kunt trek je de juiste klanten aan.

Find the attention, Bring Value
and then everything else clicks
- Gary Vaynerchuck

Wil je eens van gedachten wisselen over de kracht van jouw merk?

 Bespreken hoe jij boven kunt komen drijven in een overvolle adviesmarkt? Meld je dan aan voor de gratis BrandScan.

In een persoonlijk telefonisch gesprek van 30 minuten stellen we samen vast wat jij nodig hebt om met je merk en je bedrijf te groeien en meer klanten te krijgen. 

Ik zal je ook aangeven hoe ik je daarbij kan helpen.

NB: We vragen je om voor het gesprek een aantal vragen in te vullen, omdat we het gesprek alleen voeren met mensen met commitment om een stap te zetten. Daarom is de BrandScan niet voor iedereen geschikt.

Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Alle aanmeldingen worden door mij persoonlijk beoordeeld. Word je uitgenodigd voor een gesprek, dan nemen we op korte termijn contact met je op en plannen we een gesprek met je op een moment dat het jou schikt.

Download het stappenplan

Laat je gegevens achter en ontvang het
Personal Branding Stappenplan.

Voornaam E-mailadres Ik ga akkoord met het privacyreglement.