Bouw aan een ijzersterk merk en maak een klantmagneet van je bedrijf

 


Jij hebt zoveel kennis en talenten in huis als trainer, coach, adviseur of consultant. En je weet dat je jouw klanten hier enorm goed mee zou kunnen helpen. Maar toch heb je te weinig klanten. Of je doet werk dat je niet meer echt uitdaagt. Je draait op routine en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Hoe zorg je dat je in beeld komt voor leuke klanten en uitdagende opdrachten. opdrachten?

 

Be yourself, everbody else is taken

Veel diensten van adviseurs, coaches, trainers en interim managers lijken op elkaar. En dat maakt het voor de klant soms lastig kiezen. En daarom is een sterke personal branding zo gigantisch belangrijk voor jouw succes als ondernemer.

Want de diensten die je aanbiedt, die moeten natuurlijk gewoon goed zijn. Weet echter dit, als je succesvol wilt zijn als zelfstandig professional: Het gat in de markt, dat ben jij zelf. Laat jezelf zien. Vertel iets over jezelf. Jij bent je bedrijf! Daar begint het.

 

Klanten aantrekken met een treffende presentatie

Met personal branding zet jij jezelf op de kaart met een treffende presentatie die jouw klanten inspireert en meteen duidelijk maakt wat je te bieden hebt. Dat maakt het voor hen een stuk makkelijker om voor jou te kiezen. Als je dit goed doet, hoef je minder met jezelf te leuren.

Als je je verdiept in personal branding en marketing via internet, kun je een systeem opzetten waarmee je een voortdurende stroom van klanten en opdrachten genereert. Je zult je echter wel moeten onderscheiden. Door jezelf op een herkenbare wijze moeten presenteren als specialist aan jouw specifieke doelgroep.

Gratis Personal Branding stappenplan

Als je start met je personal branding, ga je op weg voor een boeiende reis waarin je jezelf sterk ontwikkelt terwijl je zelfbewustzijn groeit. Ik wens het iedereen toe. Om je wat bagage te bieden voor deze reis hebt ik het gratis stappenplan geschreven ‘IN 3 STAPPEN NAAR EEN STERK MERK’.

En als je tijdelijk eens een reisgenoot of gids nodig hebt, ben ik graag van de partij.

Je kunt de E-books ontvangen door je e-mailadres achter te laten, uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ik wens je veel leesplezier en inspiratie!

handtekening