Het geheim van storytelling voor een sterk authentiek merk

Hoe je als adviseur een sterk merk opbouwt door de kracht van storytelling in te zetten waardoor je de leukste klanten aantrekt en nooit meer met jezelf hoeft te leuren.

Dit personal branding webinar heb ik speciaal ontwikkeld voor organisatieadviseurs, verandermanagers en coaches die al de nodige meters hebben gemaakt in hun vak. Mensen die al een eigen bedrijf hebben en toe zijn aan een volgende stap of die zichzelf willen rebranden. Consultants die zichzelf een groter podium gunnen en meer van zichzelf willen laten zien.

Als jij aan de slag wilt met je personal branding dan ben je van harte welkom bij mijn gratis personal branding webinar op 20 april, 23 april, 29 april of 6 mei.

Wat ga je allemaal in dit webinar ontdekken?

  • Welke drie elementen jouw persoonlijke merk onweerstaanbaar maken.
  • Wat jou uniek maakt en niemand jou na kan zeggen.
  • Hoe je mensen inspireert zodat ze zich graag met jou willen verbinden.
  • Waardoor je bereikt dat klanten naar jou toe komen om met je te mogen werken en jij niet met jezelf hoeft te leuren.
  • De grootste valkuil waarom veel adviseurs zich niet onderscheiden en nooit gaan groeien met hun bedrijf.
  • De valkuil waardoor klanten afhaken als ze op je website komen die jou handenvol omzet kost.
  • Hoe je bereikt dat mensen je zien als een autoriteit in jouw vak. Waardoor je hogere prijzen kunt vragen en je klanten betere resultaten bereiken.

Over Saskia Postma, De Personal Branding Coach

Ik ben half Fries, half Zeeuws en veel eigenzinniger vind je ze niet snel. Toch heb ik jarenlang in traditionele omgevingen gewerkt, onder andere als headhunter. Tot ik er helemaal klaar mee was en de psychologische ketens van een goudgerande baan heb losgegooid. 

In 2007 het ondernemersavontuur aangegaan. Aanvankelijk werkt ik als interimmanager maar dat bracht mij toch te weinig voldoening. Ik wilde mijn eigen personal branding concept in de markt zetten. Dat was niet altijd een gelopen race maar brengt mij nog dagelijks enorm veel voldoening en een fijn bedrijf.

Het positioneren van merken en bedrijven zit al ruim 20 jaar in mijn DNA. In de loop der jaren heb ik honderden managers en consultants uit alle mogelijke branches mogen helpen zichzelf te positioneren voor opdrachten, hun eigen bedrijf op te bouwen of te rebranden

Door mijn gecombineerde achtergrond van headhunter en marketeer herken ik als geen ander wat jou onderscheidend maakt. Door mijn marketingachtergrond weet ik hoe jij hiermee je eigen markt kunt aanspreken en hoe je de juiste leads en klanten naar je toetrekt.

Hoe zou het voor jou zijn om meer zichtbaar te zijn met wat je doet?

Gevraagd te worden door klanten die graag juist met jou willen werken?

Hoe je dat bereikt ontdek je in het webinar.

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken.

Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.

“Saskia heeft mij geholpen erachter te komen wat mijn unieke kwaliteiten zijn die mij onderscheiden en die mij de meeste energie geven. Dit deed zij op een wijze waar menig loopbaancoach wat van kan leren. Door het sterke verhaal dat ik samen met haar heb geschreven was ik de kandidaat van “buiten de branche” die uit een selectie van 25 werd gekozen. Dit was me niet gelukt zonder Saskia. Tot slot is het gewoon een feestje om met haar te werken.” – Elmar Wouda, business consultant

Deel deze pagina als je iemand weet voor wie dit webinar ook interessant kan zijn.

Download het stappenplan

Laat je gegevens achter en ontvang het
Personal Branding Stappenplan.

Voornaam E-mailadres Ik ga akkoord met het privacyreglement.