Een onweerstaanbaar CV

Een personal branding CV en LinkedIn profiel waarmee jij jezelf op de kaart zet


  • Heb jij het gevoel dat jouw CV niet goed weergeeft wat je te bieden hebt?
  • Wil je een CV waarmee je vrijwel zeker wordt uitgenodigd voor nieuwe opdrachten?

De meeste CV’s zijn saaie documenten. Een droge opsomming van persoonsgegevens, opleiding en werkervaring, soms afgerond met wat informatie over hobby’s. Een enkeling probeert nog een persoonlijke noot aan te brengen door zichzelf als persoon te typeren. Vaak gebeurt dit echter aan de hand van een rijtje afgekauwde containerbegrippen als people manager, teambuilder, verandermanager etc.


Echt onderscheidend ben je niet met een dergelijke opsomming.

Met ruim vijftien jaar ervaring in de bemiddeling voor vaste en tijdelijke managementposities kent de arbeidsmarkt voor mij weinig geheimen en weet ik waar opdrachtgevers/werkgevers op letten bij een eerste selectie op papier. Er is bijna geen functie of branche te bedenken waar ik niet mee te maken heb gehad. Deze ervaring zet ik graag in om jou te helpen met het opstellen van een CV waarmee jij jezelf op een onderscheidende manier op de kaart zet.


Hoe gaan we te werk om jou authentiek en onderscheidend in beeld te brengen?

 

14255681-curriculum-vitae-cv-begrip-in-woord-tag-cloud-op-een-witte-achtergrondWe starten met een korte intensieve zelfanalyse die de basis vormt voor jouw branding.

Een 360 graden feedback uit jouw omgeving vormt onderdeel van de analyse.

Vervolgens hebben wij samen een interviewsessie waarin we intensief jouw loopbaanstappen, CV en successen bespreken. We diepen samen uit wat jouw belangrijkste persoonlijke kwaliteiten zijn, waarin jij je kenmerkt als expert en voor welke opdrachten jij graag in beeld wilt zijn. Vervolgens ontvang je aantrekkelijk vormgegeven CV-format waarmee jij je kunt presenteren op een dusdanige wijze dat direct duidelijk is, waar jij als (interim)-professional voor staat, wat jouw expertise is, en wat jouw onderscheidende aanpak. Ook heb je nu alle elementen beschikbaar om je LinkedIn-profiel compleet en up-to-date te maken.

 

 


Je profiel weerspiegelt goed wat jij te bieden hebt, waar jouw expertise ligt en voor welke opdrachten men zeker jou moet vragen. Je krijgt een goed beeld van jouw eigen kwaliteiten en een CV waarmee je bij opdrachtgevers aan tafel komt.

 


 

Ik heb de afgelopen weken veel positieve reacties gekregen op mijn nieuwe CV en daarnaast heeft het er mede toe geleid dat ik weer lekker aan de slag ga in een nieuwe spannende opdracht.

– Roel Runderkamp, interim manager ICT

Hoi Saskia, Het moet me toch even van het hart: sinds ik vier weken geleden mijn CV naar jouw advies heb ge-upgrade, ben ik voor de drie klussen waarop ik solliciteerde gekozen. Misschien moet je een soort van “health warning’’ voorzien, het kan ook te hard gaan…. Toch bedankt ! Groet Lisette Loos
De reden dat ik contact heb gezocht met Saskia, is dat ik na het maken van meerdere CV’s merkte ik dat ik op mijn CV onvoldoende uit de verf kwam. Ook vond ik het moeilijk om tot de kern te komen, zeker na een hele brede werkervaring van 30 jaar!! Vanaf het eerste contact, telefonisch heb ik me op mijn gemak gevoeld. De ondersteunende tools hebben me geholpen om tot mijn verhaal te komen. Uit mijn verhaal heeft zij vervolgens de kern gefilterd. Het heeft mij een aansprekende profilering opgeleverd. Een mooi eindproduct waar ik trots op ben en wat ik aan anderen durf te laten zien. Een product waar ik van vind dat ik er goed mee uit de verf kom. Daarnaast heb ik een verhaal te vertellen doordat ik nu de kapstokken ken waar ik mijn verhaal goed aan kan ophangen. Ik zou haar aanbevelen aan anderen die overwegen met Saskia in zee te gaan om de volgende redenen: Saskia is iemand die goed luistert, tot de kern weet te komen, structuur biedt en je pas laat gaan als er een voor beide goed eindproduct is gecreëerd.

– Hennie de Ruiter, organisatieadviseur


 

Wil jij jezelf op de kaart zetten met een CV dat er echt helemaal uitspringt?

Stuur mij dan even een mailtje via saskia@depersonalbrandingcoach.nl

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.