Challenge - De Personal Branding Coach

De challenge is begonnen, je kunt je niet meer inschrijven.  Volg mijn Facebookpagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Je hebt je klant zoveel te bieden als trainer, coach, adviseur of consultant. Maar je worstelt om jouw verhaal goed over de bühne te brengen zodat je klanten haarfijn aanvoelen wat jouw toegevoegde waarde is. Je vind het lastig om aan te geven wat jou precies onderscheidend maakt van al die anderen in jouw vak, zodat klanten een overtuigde keuze voor jou kunnen maken.

Het gevolg is dat je te weinig klanten hebt. Of je doet werk dat je niet meer echt uitdaagt. Je draait op routine en je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent toe aan een nieuwe doorbraak in je bedrijf. Of je wilt als starter je bedrijf meteen goed op de kaart zetten.

In deze gratis online Personal Branding Challenge gaan we samen werken aan jouw onweerstaanbare merk en gunfactor waardoor je klanten jouw expertise en je toegevoegde waarde zien en graag zaken met jou doen. Je kunt de opdrachten gewoon thuis en wanneer het jou uitkomt achter je laptop doen. De opdrachten kosten je ongeveer een kwartier per dag.

Veel diensten van adviseurs, coaches, trainers en interim manager lijken op elkaar. En dat maakt het voor de klant soms lastig kiezen. En daarom is een sterke personal branding essentieel voor jouw succes als ondernemer. De diensten die je aanbiedt, die moeten natuurlijk gewoon goed zijn. Weet echter dit, als je succesvol wilt zijn als zelfstandig professional: Het gat in de markt, dat ben jij zelf. Laat jezelf zien. Vertel iets over jezelf. Jij bent je bedrijf! Daar begint het.

 • Hoe zorg je dat je in beeld komt bij leuke klanten en voor leuke opdrachten?
 • Wat maakt dat je klant jouw toegevoegde waarde herkent en erkent ?
 • Daar gaan we in deze gratis Personal Branding Challenge mee aan de slag. Meld je nu aan en reserveer jouw plek!
00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Wat levert het jou op om mee te doen? 

Heel veel! Met personal branding zet jij jezelf op de kaart. 

 • Je leert hoe jij op een overtuigende manier jouw kwaliteiten kunt benoemen zonder arrogant over te komen. 
 • We diepen samen uit wat je belangrijkste persoonlijke kwaliteiten zijn, waarin jij je kenmerkt als expert en wat jou uniek maakt.
 • Je leert hoe je jouw expertise zo kunt presenteren dat klanten jouw toegevoegde waarde zien.
 • Je leert wat jouw klanten echt bezighoudt en hoe jij hier zo op kunt inspelen dat je jou hun vertrouwen schenken.
 • Je leert hoe je zichtbaar wordt voor jouw persoonlijke markt zodat klanten je weten te vinden.
 • Je leert hoe je een weggever maakt die de interesse van je klanten opwekt om zaken met jou te doen. En nog veel meer…

Saskia is een ervaringsdeskundige met een passie voor haar vak. Wat ik als prettig heb ervaren, waren vooral haar positieve instelling en haar grote kennis van zaken op het gebied van personal branding. Het volgen van een personal branding traject maakt je zelfverzekerder en je leert hoe je je markt en je doelen helder krijgt, waardoor je gericht en succesvol je klanten weet te benaderen.” Lia Romein, HR manager a.i

Wat krijg je allemaal in deze challenge?

 • Negen dagen lang elke dag een inspirerende opdracht om jouw merk op te bouwen.
 • Een besloten Facebook groep waar je met  elkaar je ervaringen kunt delen en met elkaar mee kunt denken.
 • Er zijn diverse leuke prijzen te winnen.
 • Veel nieuwe inzichten: als je starter bent maar ook als je verder wilt groeien in je bedrijf.
 • Opdrachten die je meteen toe kan passen als je gedreven bent om van jouw bedrijf een succes te maken.
 • Voortaan werk jij actief aan je zichtbaarheid in de markt waardoor potentiële klanten graag zaken met je doen.

​"Saskia heeft mij op mijn eigen pad gezet. Mijn onduidelijkheid over wat ik wil en wie ik ben heeft zij zeer snel en adequaat in belangrijke mate opgehelderd. Saskia is zeer bekwaam in wat ze doet. Ik was verbluft over haar betrokkenheid, rijke ervaring en haar vermogen snel tot de kern van de zaak te komen."         Geert Snijder

Over Saskia Postma

De Personal Branding Coach​

Ruim 15 jaar was ik adviseur bij gerenommeerde adviesbureaus maar ook werkte ik met veel plezier als marketeer. Ik worstelde jarenlang met mijn focus want ik vond alles leuk; zowel marketing, executive search als coaching. Generalisten die moeilijk keuzes kunnen maken in hun profilering begrijp ik als geen ander.

In 2007 heb ik mijn baan opgezegd nadat ik in contact was gekomen met een franchiseclub. Het hele verhaal kostte mij helaas veel geld en er kwam weinig voor terug. Mijn ‘fout’ was dat ik instapte in een concept waarin ik niet tot mijn recht kwam. Omdat ik onvoldoende had nagedacht over mijn eigen brand, moest ik mij aanpassen aan andermans keurslijf, dat slecht paste. Dat leerde mij glashelder het belang van personal branding.

Sinds 2010 help ik adviseurs, coaches, trainers en interim managers met het ontwikkelen van hun eigen brand en het opbouwen van een succesvol bedrijf. En dit zonder aan koude acquisitie te doen. De kennis en ervaring als ondernemer die in de afgelopen 7 jaar heb opgedaan wil ik graag met jou delen in deze challenge.

Top