Brandscan

“Het presenteren en promoten van mezelf voelt ongemakkelijk. Daarom heb ik te vaak vertrouwd op de kwaliteit van mijn werk, geremd door een teveel aan bescheidenheid en een vleugje ‘wie zit er nu op mij te wachten’. Kun jij me helpen om mijzelf te onderscheiden in het woud van managementconsultants zonder als een soort holle Bokito op mijn borst te trommelen?”

Brandscan

“Het presenteren en promoten van mezelf voelt ongemakkelijk. Daarom heb ik te vaak vertrouwd op de kwaliteit van mijn werk, geremd door een teveel aan bescheidenheid en een vleugje ‘wie zit er nu op mij te wachten’. Kun jij me helpen om mijzelf te onderscheiden in het woud van managementconsultants zonder als een soort holle Bokito op mijn borst te trommelen?”

Dat soort vragen krijg ik nogal eens.

Ruim 80 % van de adviseurs, consultants en coaches wil online meer zichtbaar worden voor de juiste klanten. Je werkt keihard maar soms lijkt het wel alsof ze niet op jouw diensten zitten te wachten.

Je wilt je meer onderscheiden van je vakgenoten, je wilt je beter positioneren en je snapt dat je meer aan je marketing moet doen. Maar je hebt geen flauw idee waar je dan moet beginnen.

Begin eerst eens met het in kaart brengen van de blinde vlek in jouw profilering met behulp van mijn gratis BrandScan.

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Met de gratis BrandScan zie jij binnen tien minuten welke puzzelstukjes jij nog mist om je personal branding scherp te krijgen.

In deze BrandScan krijg je inzicht in de essentiële onderdelen van jouw merk. Je ontdekt waar je de zaken wellicht al aardig op orde hebt en aan welke zaken je nog moet werken.

Veel mensen proberen met allerlei losse elementen die marketingpuzzel te leggen. Het is echter een verfijnd systeem waarbij alles op elkaar inwerkt. Dat hele systeem moet met elkaar in lijn zijn en als er ergens nog een hobbel zit, stagneert de hele boel.
Bij een goede positionering ligt ieder puzzelstukje op de juiste plek.

Een goede profilering is het fundament van ieder succesvol bedrijf, dat geldt ook voor jou als senior coach, managementconsultant of organisatieadviseur.

• Met een sterk authentiek merk onderscheid jij jezelf van je vele vakgenoten.
• Met een loepzuiver inzicht in jouw klant spreek je de juiste doelgroep aan.
• Met methode die jouw klant verder brengt maak je mensen gretig om met jou te werken.
• Met storytelling marketing breng je een boost in je business en je omzet.

Ontdek hoe de vier pijlers van een ijzersterke profilering voor jou werken én waar de blind spot zit in jouw merk. Zodat je precies weet welke zaken jij aan kunt verbeteren aan je merk om rust en overzicht in je bedrijf te krijgen en de beste klanten aan te trekken die jouw waarde zien.

Vraag de Brandscan gratis aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Je kunt deze BrandScan op twee manieren doen.

1. De Snelle Scan

Als je de scores invult bij de vragen in de Scan, zie je in 1 oogopslag op welke punten jij jouw profilering kunt verbeteren.

2. De verbeterpunten oppakken en met je profilering aan de slag

Als je de vragen voor jezelf beantwoord die in de Scan staan heb je meteen al een aantal punten om je profilering op te pakken. Want dat zijn de stappen die je nodig hebt om een sterk merk van jezelf te maken.

Speciaal cadeau voor jou

Omdat jij werk wilt maken van je merk

Je krijgt niet alleen de BrandScan van mij ook nog een gratis training om met de verbeterpunten aan de slag te gaan. Vier korte lessen die jij kunt doen om je merk een boost te geven op de onderdelen die beter kunnen.

Zodat jij al de eerste stappen kunt zetten naar een sterker merk en een positionering waarmee jij jezelf op de kaart zet.

Wat zeggen anderen over mij?

Marije Verstegen, oprichter en eigenaar adviesbureau WARM

“Saskia heeft een hele heldere visie op je mogelijkheden als ondernemer. Die zet ze om in concrete acties, waardoor je helder voor ogen hebt wat je volgende stap moet zijn. Ze inspireert je om boven jezelf uit te stijgen. Bovendien is ze een heel leuk mens. Het is een plezier om met haar samen te werken. Ik heb ongelooflijk veel geleerd en hele mooie welke resultaten bereikt. In feite heb ik geleerd hoe ik op een authentieke manier marketing kan doen, en hoe leuk dat is om te doen! Met als resultaat dat de opdrachten en klanten nu aan alle kanten op mij afkomen. En dat ik door mijn accountant ben gefeliciteerd met mijn behaalde omzet.”

Albert de Graaf, changemanager

“Saskia heeft me geholpen richting te vinden en ook om de logische samenhang te zien tussen de diensten die ik lever. Ik heb nu helder in beeld wat mijn meerwaarde is en voor welke soort klanten, ik kan me hierdoor concentreren op waar ik echt goed in ben. Ook heeft ze mij meer bewust gemaakt van mijn toegevoegde waarde waardoor ik mijn tarieven heb kunnen verhogen. Daarnaast is Saskia een super sparringpartner voor al mijn ideeën: ze voegt altijd een originele kijk toe en heeft me zelfs in contact gebracht met mensen uit haar enorme netwerk om verder te bouwen aan nieuwe ideeën. Een idee dat ik had voor een MD-traject hebben we samen dermate mooi opgebouwd dat deze training een flink deel van mijn jaaromzet kan opleveren.”

Elmar Wouda, Business Consultant bij ENTRNCE

“Saskia heeft mij uitstekend geholpen erachter te komen wat mijn unieke kwaliteiten zijn die mij onderscheiden en die mij de meeste energie geven. Dit deed zij op een wijze waar menig loopbaancoach wat van kan leren. Vervolgens heeft ze mij geholpen om een goed verhaal op te bouwen waarin de rode draad van mijn loopbaan is verbonden aan mijn kwaliteiten. Door het sterke verhaal dat ik samen met haar heb geschreven was ik de kandidaat van ‘buiten de branche’ die uit een selectie van 25 werd gekozen. Saskia bezit veel kennis op het gebied van marketing, sales en storytelling die ze ongemerkt aan je overdraagt. Tot slot is het gewoon een feestje om met haar te werken. Ik ga altijd volop energie weer terug naar huis na een gesprek met haar.”

Vraag de Brandscan gratis aan

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Download het stappenplan

Laat je gegevens achter en ontvang het
Personal Branding Stappenplan.

Voornaam E-mailadres Ik ga akkoord met het privacyreglement.